Utvecklingspedagogik har ny visuell identitet

Vi är glada över att nu kunna presentera vår nya visuella identitet, vilket bland annat innebär nya logotyper, nya färger och nytt formspråk. Ett nytt gemensamt utseende är ett viktigt och naturligt steg, då vi sedan en tid tillbaka har samlat samtliga verksamheter under samma huvudman.

Syftet med vår nya visuella identitet är att öka tydligheten externt för elever, brukare, föräldrar och andra som kommer i kontakt med oss samt att stärka vi-känslan mellan våra medarbetare och verksamheter.

Märket i den nya logotypen är ett hjärta, bildat av de sammanslagna bokstäverna U och P, för att förmedla Utvecklingspedagogiks grundvärdering; att allt arbete i våra verksamheter bedrivs med hjärtat, och att vi bemöter med värme och respekt. Logotypens  glada och pigga färg, ska förmedla bilden av Utvecklingspedagogik som ett öppet och framåt företag med en mångfald av verksamheter och människor.

Utvecklingspedagogiks nya visuella identitet beskriver och sammanfattar de 23 år av kunskap och erfarenhet som vi samlat på oss och är en viktig symbol för att vi med hjärta och klokhet skapar hög kvalitet och individuellt utformade insatser som bidrar till utveckling, delaktighet och livskvalitet för elever och brukare.

Den nya visuella identiteten kommer att implementeras succesivt under verksamhetsåret 2017/2018. 

Niklas Ahlström, vd  och Per Ahlström vice vd

Nyheter

Femkamp

Hårda bataljer när fritids anordnade olika grenar...

Mellofinal

Nervositeten inför lördagens drabbning var stor.

Bus i bassängen!

Här smids planer hur Simon och Alex ska hinna före personalen till andra sidan...

Ansiktsmålning

Inför halloweendiscot ville ungdomarna se läskiga ut...

Cykeltur!

Sahar ger sig ut på en cykeltur runt skolgården

Bowlingmatch!

Ungdomarna var laddade till tänderna inför bowlingen...

Utflykt till Furuvik!

Fritidsklubben åkte iväg till Furuvik för att testa de olika karusellerna och spana in de häftiga djuren.

Ny på Häggvik Fritid

Att komma till en ny verksamhet kan vara spännande, pirrigt och väldigt roligt. Läs hur fritidsdeltagaren Ida tyckte det var att vara ny på Häggvik Fritid